Stockholm

 

I helgen har vi gjort vår årliga adventsresa till Stockholm. Vi brukar åka dit första advent, för att gå runt och titta på julbelysning, julmarknader, julskyltning osv. Det var riktigt mysigt, precis som det brukar. Även om tyvärr vädret var lite från den sämre sidan.

Vi har kollat på julskyltningen på NK. Si så där tyckte jag väl om den. Har sett bättre, men det var ju ganska kul ändå. Vi var och tittade på skridskoåkarna i Kungsträdgården. Massor med folk som åkte runt runt.

Vi var på vikingarestaurang på E-types restaurang ”Aifur” och vi var på marknad i Gamla Stan. Vi strosade runt på Söder, satt på lokala barer och såg på film. Vi åt otroligt gott hela tiden (verkligen HELA tiden) och unnade oss det som vi verkligen ville ha.

Jag kan verkligen inte klaga och är otroligt nöjd över helgen och det vi gjorde. Jag är så tacksam över att ha en sambo som gillar att göra sådana här saker, precis som jag!

Ha det bäst alla!

Peace and out!

Julskyltningen på NK. Detta är taget med mobilen, så kvalitén är inte bra. Dessutom så är det ju ingen rörelse som det är i verkligheten, men ni får kanske en liten aning om hur det var i alla fallNK julskyltning

NK julskyltning-2

NK julskyltning-6

NK julskyltning-3

NK julskyltning-4

NK julskyltning-5

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.