Stad i ljus

Staaaaaad iiiiiii ljuuuuuus. I ett laaaaaaand utan naaaaamn……

Jag lyssnade idag på Rickard Söderberg som sjunger ”Stad i ljus” på Musikhjälpen i Linköping. Riktigt häftigt faktiskt. Flera tusen människor som står på torget och sjunger med samtidigt som de gungar i takt. Väldigt häftig känsla och Rickard blir alldeles rörd.

Det slår mig än en gång hur mycket känsla det är i musik och hur mycket ens sinnen går på full speed när man hör något mäktigt och häftigt. Jag gillar verkligen musik och jag älskar att lyssna jättehögt på musik med tryck i.

Just därför ser jag oxå väldigt mycket fram emot imorgon då jag och Mikael och vänner ska på Western Farm på julshow. Det ska bli så in i h-vete kul och jag längtar gaaaaaalet mycket.

Hoppas ni alla får en lika härlig helg som jag tänker ha. 🙂

KRAM <3

En bild från en härlig kväll på Kråkviken på Kluntarna 625

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.