Språngmarsch på morgonen

Idag är det fredag och jag fick, min vana trogen, springa till bussen. Fredagar är den absolut jobbigaste dagen att stiga upp. Jag är trött och seg och hade det inte varit för att det var sista arbetsdagen på arbetsveckan så skulle jag aldrig orka. 

Så jag sprang till bussen och när jag kom fram dit ringde jag Fian för att kolla så hon var vaken. När hon svarade var jag alldeles andfådd och hon frågade vad som hände… Ja, inget mer allvarligt än att jag fick springa till den där förbaskade bussen.

Men som tur är blir jag alltid pigg relativt fort (läs: när jag fått i mig kaffet), och så även denna dag. 🙂

När jag slutade för dagen så kom Mikael och hämtade mig och vi for till affären och handlade. en himla rusch genom Ica Maxi för Mikael var hungrig. Då går det alltid undan. Tur jag har en noga detaljerad och planerad handlingslista att gå efter, så jag får med allt. 😉

Ikväll blir det en lugn kväll. Jag har varit pigg hela dagen, men jag känner att jag håller på bli trött igen och det blir nog en tidigt kväll. Tidig även av anledningen att jag ska upp tidigt imorgon, för jag ska på en roadtrip, tillsammans med Mikael. 🙂

Så jag tittar bara in här för att önska er en trevlig kväll och hoppas att ni får en bra helg.

Ha det! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.