Spännande tider, födelsedagar

När det gäller jobbet så känner jag att jag inte riktigt vill prata om det just nu. Inte för att jag inte gillar mitt jobb, för det gör jag ju som alla nog vet. Men för att det mest bara strular hela tiden nu, det är MASSOR att göra och dessutom mycket teknikstrul. Mycket att göra kan jag köpa, men när tekniken strular blir jag grinig… 🙁

Men, därför tänkte jag styra om på lite annat som jag tycker är roligt. En sak är väldigt väldigt spännande, men det kan jag inte berätta om än. I sinom tid kommer ni att få veta. Jag lovar…

Däremot så pratade jag tidigare om en annan nyhet som jag inte heller kunde prata om, men lovade att berätta när det var klart. Det har faktiskt varit klart ett tag nu, men jag har bara glömt att berätta… Det är ju så att de två senaste gångerna som jag har gjort naglar så har inte min fina Moa gjort dem, utan två andra tjejer.

Det har varit helt fantastiska tjejer och jag har verkligen tyckt om dem och deras person… Men tyvärr har inte deras jobb riktigt varit i den klass som jag velat ha. Det beror väl på att Moa är så fantastiskt duktig så hon har helt enkelt skämt bort mig… Hon ger mig alltid det jag vill ha, naglarna är perfekt utförda och hon har alltid massa fantastiska idéer.

Moa är ju föräldraledig nu då hon har fått ett till litet barn, en gosse, och det är såklart viktigast av allt. Att hon tar hand om sig och sin familj och sitt liv. Jag skulle aldrig unna henne annat. MEN det som jag tycker är helt underbart är att hon valt att ta några av sina kunder vissa kvällar, och JAG är en av de utvalda. Så nästa tisdag ska jag fara till henne på kvällen och få nya naglar, men främst få höra hur det är med hennes utökade familj. Alltså ÅHHHH vad jag ser fram emot det.

Ja, detta kanske inte många tyckte var så spännande, men jag tycker det är helt otroligt spännande…!

Idag fyller min fina kusin Jonas år. Kusinen som är närmast mig i ålder, han som hittade en kvinna för livet med namnet Jenny Jonsson som ogift, han som visade mig hur man ror en eka och hur man sitter i den, han som är en underbar människa… Han fyller år idag. 45… Jag vet att han lider av en låsning i skuldrorna idag, vilket jag beklagar, men jag önskar honom ändå massa gratulationer denna dag.

Precis som jag önskar min pappas fru, som även hon fyller år idag. Varma fina Anita, en människa jag gärna haft som lärare då jag tror hon var en fantastisk sådan. Men som nu lever pensionärslivet i en jätteliten by utanför en lite större by utanför Skellefteå. Hon och pappa har så fint där de bor och jag hoppas fisksoppan hon skulle få idag blev riktigt god, som hon hoppades.

Imorgon, då fyller Anitas dotter år. En tjej med skinn på näsan, som älskar skidor och naturen. Som trots att hon bor i Luleå har hjärtat i Jokkmokk. En tjej som jag lärde känna när hon var två år och jag minns än idag hur jag bar omkring på henne och hur hon ville vara i min famn. Fina fina Jessica. Jag gratulerar dig så här i förskott.

För imorgon, då är det en annan årsdag. En dag som jag kommer lägga fokus på annat än födelsedagar… Men det blir imorgon… <3

Nu ska jag softa, precis som mina gossar på bilden nedan.

KRAM <3

 

Märkta på:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.