Spa, kompismys, mellohäng

Den här helgen var det meningen att jag och Ingela skulle ha varit på Furunäset på en träningshelg. Men det blev tyvärr inställt av arrangörerna så det blev inget för oss. I stället bestämde vi oss för att göra något annat. Och det blev spa.

Klockan 10 hade vi tid för en duobehandling. Först fick Ingela en skrubb och inpackning för ryggen och medan den verkade så fick jag en massage av rygg, nacke och axlar. Sedan byttes det av och jag fick inpackning och Ingela massage. Efter det fick vi båda en lättare ansiktsbehandling med bland annat en lermask. Så himla härligt.

Detta tog 1,5 timme och efter det så var det dags för bubbelpoolen. Vi hade så himla trevligt. Drack lite vin och umgicks. Hade hur mycket som helst att prata om och tiden gick helt galet fort. Fick stressa för att göra oss klara och hinna in på några affärer oxå innan vi skulle äta lite mat.

När vi skulle äta kom Tomas och gjorde oss sällskap (Mikael var på hockey) så vi satt på Friends och gick igenom en del minnen som vi har. Vi har många minnen tillsammans då vi känt varandra väldigt länge och jag till och med bott hos dem i ett år. 

Klockan 19 insåg jag att jag måste hem för det var ju Mellodags. Det slutade med att Tomas och Ingela hängde med hem till mig. Mikael hade då kommit hem och vi hade en riktigt trevlig kväll. Älskade mello med goa vänner. Kan inte bli bättre.

När de sedan for så såg vi Hobbit och sen i säng. 🙂

Idag har jag mest sett på skidor. Det har ju varit skidor typ hela dagen. Riktigt trevligt måste jag säga. 🙂 Det har varit en lugn med trivsam dag. Vi har till och med hyrt film så jag kan verkligen inte säga annat än att det varit en bra dag.

Hoppas ni oxå har det bra! Imorgon är det måndag och då innebär det bio för min del. Det ser jag verkligen fram emot. 🙂

Ha det bra!

KRAM <3

 

 

 

 

 

Märkta på:,,,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.