Sovmorgon, promenad, kökstjänst

Hej! Hoppas ni har det bra var ni nu än är! Här är det bara fint. Jag har precis satt mig i soffan efter att ha hållit igång sedan jag steg upp.

Men steg upp, det gjorde jag inte förrän efter 11. Mikael kom och väckte mig och frågade om jag verkligen hade tänkt sova bort hela dagen… Jag var tydligen väldigt trött. Men när jag då steg upp kände jag mig pigg och nöjd. 🙂

Vi tog sen en promenad och gick ut på isen mot Tomholmen innan vi vände och gick runt bland en massa kvarter här i Gammelstad. Väl hemma åt vi lite lunch och sen tog jag igång med alla köksbestyr som jag hade planerat.

Jag bakade saffransdrömmar och saffransskorpor. Jag gjorde även fiskgratäng,Nikkaluoktasoppa och Pad Thai. Så nu har vi mat för hela veckan igen. Oj vad jag gillar det. Att ha kylen full med mat så man slipper komma hem och inse att man inte ids laga mat och då äta något jättedumt.

Nu ska jag försöka övertala Mikael om att den här innebandyn som visas på vår tv, inte är så himla kul ändå. Kanske någon finns någon film vi kan se istället? 😉

Ha det bra alla!

KRAM <3

Lillen myser hos Mikael

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.