Söndagsmys och firat vän

Idag har jag sovit länge (fast inte länge nog om ni frågar mig, då Mikael som vanligt väckte mig när han tyckte det var dags att stiga upp). Vi åt frukost medan vi såg skidor och när både herrar och damer kört så drog vi oss iväg mot Storheden och handlade och gjorde lite ärenden.

Väl hemma blev jag utdragen på en himla promenad där jag blev förhörd på olika knopar som man ska använda till havs… Herregud, vad bryr väl jag mig om vad de heter!? Huvudsaken är väl att jag klarar av att knyta fast båten. 😉

På eftermiddagen har jag mest sett lite Kardashians, lagat mat och städat. En ganska skön söndag ändå.

Igår kväll var jag och några andra ut och firade Marlene som fyllde 45 år. Vi var på Allstar och åt/såg hockey och sedan satt vi på Invit länge och väl, tills vi for hem. Jag hade hur kul som helst och verkligen njöt av kvällen och att få vara med mina vänner.

Imorgon är det dags för jobb igen, vilket jag ser fram emot. Jag har massor med roliga saker som jag ska göra så det blir en bra start på veckan. 🙂

Nu dags för söndagsslapp innan sängdags.

KRAM <3

Födelsedagsbarnetimage

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.