Söndagkväll

Nu sitter jag här i fåtöljen och kan verkligen känna att jag kan slappna av. Denna helg har varit superbra. 🙂

I fredags cyklade vi till Stadsö Centrum och åt middag på pizzerian. Jag tog deras supergoda kycklingsallad, medan Mikael tog en pizza. Vi drack till och med vin/öl till maten. Sedan cyklade vi hem och hade en bra kväll hemma.

På lördag efter frukost så gjorde vi oss klara och åkte till pappa och Anita till deras nya hus i Båtvik (vid Byske). Vädret var ju dötrist med mycket snö emellanåt, men det var superkul att åka dit. Ett väldigt gemytligt ställe där det var riktigt lugnt och skönt och tyst. Vi är ditbjudna på midsommar, och det blir riktigt trevligt.

På kvällen såg vi Planes (animerad film) och åt gott framför tv:n. 🙂

Idag så åkte vi till mammas hus. Mikael skulle såga ner några grenar på det hemska stora trädet utanför köksfönstret. Jag började rensa garderober och hann färdigt med ca 2,5 stycken innan jag blev utropad till Mikael, då han behövde hjälp. Det slutade med att vi sågade ner hela trädet. Det blev SÅ bra. Ljust och fint. Synd bara att inte mamma och Bernt fick se hur bra det blev. Jag vet att de oxå ville ha bort trädet…

När vi kom hem så började jag baka småkakor och matbröd. Jag tvättade och vek tvätt och städade. Sedan blev det middagslagning och efter det en cykeltur.

Nu har jag duschat och dragit på myskläder och sitter här i min älskade fåtölj och ska dricka te och äta Mums Mums. Det är jag värd!

Ha det fint ni med!

En tanke på “Söndagkväll

  1. Kory

    Em termos de proporção, tb concordo que a manobra do Massa sobre o Hamilton foi a mais clara.A do Hamilton sobre o Kimi div.etísulcO Bourdais não fez nada e o Massa pagou com a própria rodada.Mas acho que em termos de proporção, o Massa merecia 10 segundos parado no pit ao invés dum Drive Through.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.