Söndagkväll och åter hemma

Nu är det söndagkväll och vi är åter hemma igen. Helgen har varit jättebra faktiskt. Det har inte hänt så mycket egentligen, men det har varit lugnt och skönt.

Idag var jag aldrig av båten förrän vi kom till hemmahamn. Jag sov länge, satt under kapellet och läste och tittade när fiskarna sålde fisk. En lugn dag ute i skärgården. Det har blåst en del under natten och förmiddagen, men när vi åkte hem blåste det knappt 6 m/s och det är ju ingen fara.

Väl hemma så pratade vi en del med massa bekanta i hamnen innan vi gick på Willys och handlade. Jag har sååååå svårt att handla där för de har inte saker jag vill ha, men i nödfall så fungerar det ju.

Sedan for vi hem och fixade i ordning massa innan vi åt hemmagjord pizza till middag (fast innan det ”åt” jag tillsammans med Valter. Han matade mig via telefonen). Nu ser vi film, fast har tagit en paus. Och snart blir det jordgubbar till efterrätt. Mums!

Ha det bra!

KRAM <3

JordgubbarIMG_7853 [22848]_01_01

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.