Söndag förmiddag

Idag tog jag sovmorgon. Jag är väldigt bra på sova och även denna lediga dag utnyttjade jag detta. Jag var uppe lite längre än jag brukar igår så jag behövde nog lite sömn.

Vi såg ju mello här så klart. Som jag skrev igår så älskar jag det och gårdagen var inget undantag. Jag tyckte Nano var helt klart bäst och så blev ju oxå han en av dem som fick gå till final. Charlotte Perrelli var helt klart sämst. Sedan var de i mitten lite blandade och det blev väl inte helt som jag önskat, men men… Så blir det ju aldrig. Däremot tyckte jag det bästa på hela kvällen var när Hasse Andersson och Mustasch tillsammans sjöng en rockig variant av ”Änglahund”. Hasse var en riktigt cool herre igår. 🙂

Idag så har jag ätit frukost (äter alltid gröt, då det gör mig mätt på bästa sätt) och druckit kaffe länge och väl. Har sedan startat tvättmaskinen, städat undan i kök och annat och Mikael har vandrat ut i garaget. Så just nu har jag tagit lite ledighet här hemma och myser i vardagsrummet.

Såg precis Charlotte Kalla ta en totalt överlägsen seger i skiathlon (vann med 1 minut och 37 sekunder) före Stina Nilsson. Kul att det gick så bra för sötnosen Charlotte. Jag gillar verkligen henne och det har varit med sorg man han sett hur hon har kämpat i tidigare lopp.

Samtidigt som jag ser skidor har jag igång en serie på Netflix som jag kikar på (Jessica Jones). Helt ok men inte allra bäst direkt. Så nu får jag väl se vad jag kan ta och hitta på här resten av dagen.

Jag kommer att komma med ett till inlägg idag, då det idag är en jobbig årsdag, men det tar jag senare i eftermiddag/kväll. 

Ha en fin dag!

KRAM <3

Lugnt och skönt framför tv/dator

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.