Sommarlunch

Idag hade jag och mina kära kollegor en gemensam sommarlunch. Ida och Siv samlade ihop pengar och for och köpte mat efter de önskemål vi lämnat. Jag för min del åt sushi. 

Sedan hade tjejerna även bokat den lilla stugan vi har bredvid oss och dukat så fint där inne. Så klockan 12 idag gick vi dit och åt. 

Riktigt trevligt. Vi pratade, umgicks, drev med varandra och åt den mycket goda maten. Det är inte ofta vi har möjlighet att göra något sådant tillsammans så då uppskattar man det lite extra när man väl får möjligheten. 🙂

Vi hade några som jobbar sista dagen före semester idag, och vi har några som även jobbar i morgon men sen går på semester. Det är ungefär halva gänget som går nu medan resterande får vänta ett tag till.

Så detta var som en avslutning innan vi skiljs åt. När alla är samlade igen är det nästan september… Känns galet…

Här hemma håller jag ikväll på med att packa och fixa mat inför helgen. Lyckades bränna fröknäcket som jag hållit på med, men det var bara en del av plåten, så det får gå ändå…

Mina grannar har fullt upp utomhus. Det sågas ner träd och det klipps gräs och en massa liknande saker. Märks att det snart är midsommar och man vill ha ordning och reda.

Nu ska jag fortsätta här, men ha det fint mina kära vänner! 😀

Vår matplats för dagen

Koncentrerad Siv framför matbordet 

Maten hämtas

PK och Kaisa sätter sig till ro

Jim funderar vad i friden han beställt

Fler har slagit sig ner vi för att äta

Min mat <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.