Sommarkänsla, körkort, träning

Hej på er! Idag hade vi nästan sommarkänsla hos oss. Solen sken så vackert när jag körde mc’n till jobbet. Härligt! Men eftersom det fortfarande bara är ca +4 grader, så är det fortfarande lite för kallt måste jag säga. Men solen i sig gör så mycket.

På jobbet har jag gjort en massa nytta idag. Känns ju bra. Lite jobbigt eftersom min nacke bråkar så fruktansvärt med mig idag och huvudvärken som kommer som ett brev på posten, var inte att leka med. Jag låter dock inte det hindra mig från att ha en bra dag.

När jag hade slutat jobba så körde jag in till stan och åkte till Trafikverket och fotade mig inför mitt nya körkort. Jag har snart haft det i 10 år och ska ”få” ett nytt. Det blir ju roligt. Otroligt dock att jag redan har haft mc-kort i 10 år! Tiden går så fort…

Efter jag var klar där så körde jag hem och åt lite omelett innan jag bytte om och cyklade till Mattisberget. Jag fick cykla i en jäkla motvind så jag trodde aldrig jag skulle komma fram. När jag väl gjorde det så var jag helt slut, men där var Lena och väntade. Så det var ju bara att ta tjuren vid hornen och he sig runt i elljusspåret. Men tröttheten liksom försvann när man har så trevligt sällskap, och Lena är verkligen en sådan som kan få tiden att gå. Hon har alltid något förundrande att berätta…

Efter en timmes promenad så cyklade jag hem igen, duschade och fixade matlådor till imorgon. Nu har jag sjunkit ner i soffan och njuter av en stunds slappande innan det är dags för sängen och lite läsande. Ha det bra alla så hörs vi snart igen!

Peace and Out!

Snart kommer vi ha det så här… Denna bild tagen i Töre båtklubb, sommaren 2014161

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.