Sommarkänsla, elverk

Jag har det så bra. Alltså, jag måste säga det igen… Jag har det så bra. Min vinter har varit väldigt bra. Jag har tränat och varit med i en fantastisk grupp på Inpuls, där jag lärt känna många fina människor. Det har verkligen varit bra för mig och mycket roligt.

Men nu har sommaren kommit och med den båtsäsongen. Och jag måste säga att det känns som om livet återvänt. Det är så fantastiskt mysigt med båtlivet. Man är ute väldigt mycket, man lär känna massa människor och umgås med de som man mest eller bara umgås med på just sommaren. Fantastiskt.

Den här helgen har vi bara varit i hamn, men jag älskar det med. Det är så mysigt att vara här och se hur EAtans Båthamn vaknar till liv efter vintern. Många har åsikter om Ettans Båthamn och det kan man ha. Men vi har alltid haft det bra här och även om det är dyrt så vill jag inte stå någon annanstans.

I helgen har Mikael bytt olja i motorerna, fixat med batterier, bytt några packningar i motorerna, flyttat eluttaget osv osv. Han gör allt sådant som han vill ha klart innan vi börjar åka ut. 

Vi har oxå haft problem med elverket, men det är fixat. Faktiskt var det jag som kom på lösningen. 😀 Jag började säga till Mikael att när elverket har varit igång, så har även strömmen till motorerna varit påvridna, inte bara det till generatorn. Mikael sa att det har ingen betydelse utan det till motorerna behöver inte vara på. Jag tjatade och sa att han kunde ju i alla fall testa för att utesluta det. Så tillslut gjorde han det. Och gissa vem som hade rätt… Motorvredet skulle minsann oxå vara på. Hihi… Nåja, det viktiga är inte vem som kom på det, utan att vi nu har igång elverket… 😀 (Fast jag kommer påminna honom om det för evigt.)

Ja, så idag ville jag mest säga att jag har det bra, och vi myser på för fullt här i hamnen. 

KRAM <3

Så här har det mestadels sett ut i båten. En himla röra…

Hamnen börjar så smått fyllas med båtar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.