Sommaren på väg?

Det känns lite som om världen vill gå mot sommar. Det som det mest pratas om just nu är solsemester, charter, båtliv, evenemang i sommar, resmål, händelser och så vidare och så vidare.

Mikael pratar om att det närmar sig säsong och att ”det börjar bli stressigt” för att hinna allt han ska i båten. Han har till och med börjat få sommarkänslor eftersom han ”hänger” i båten efter jobbet varje dag.

En kompis pratar om Italien och hennes resa dit, en annan om en resa till Thailand och länder där omkring, en tredje åker dessutom till Gran Canaria imorgon bitti.

Jag vet inte vad som hänt men det pratas väldigt mycket om sommar, semester och liknande ting. Vilket ju gör att jag oxå längtar efter den där sommaren. Men samtidigt så drogs känslan ner lite grann ikväll när Mikael körde snöslunga och nu ser på hockey. Det känns väldigt vintrigt… 😉

Själv har jag ju Stockholm att se fram emot i mars och Prag i april. Det blir fantastiskt roligt. 🙂

Och det är klart när jag tittar på bilder och filmer från förra sommaren, så känns det ju fantastiskt roligt att det kommer snart till oss igen.

Med dessa svamlande ord vill jag nu tacka för mig och drömma mig bort lite mer. Hoppas ni oxå ser fram emot något, sommar, helg, god middag eller vad det nu kan vara.

Kram på er <3

Bjuder på ett klipp (en filmsnutt) från i somras då vänner kommer till Kluntarna där vi var. Observera att jag är långt ifrån en expert på göra film. 😉

3 thoughts on “Sommaren på väg?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.