Sol, vikarie, båt

Idag blev det ju faktiskt en solig dag. En bekant skrev på Fejjan att idag kunde jag skriva om solen, för den skulle visa sig hela dagen. Det gjorde den oxå, förutom en liten skur mitt på dagen. Typiskt… Men annars har det ju varit en jättebra dag.

På jobbet har allt gått smidigt och vi är en bra grupp. Våra sommarvikarier är jättebra och vi har så trevligt tillsammans. Den som är mest ny sa idag på fikarasten att hon misstänkte att jag var en sådan som aldrig kunde tappa humöret och bli förbannad… Vi som satt i fikarummet brast ut i gapskratt… Det märks att hon är väldigt ny, för hon känner uppenbarligen inte mig. Men jag tar det som en komplimang, för tydligen så har jag gett ett  bra intryck på henne.

Efter jobbet så for vi och handlade och sedan till båten. Vi köpte med oss en sallad från Dagobert och åt middag i hamnen. Väldigt mysigt och rogivande. När vi sedan skulle därifrån så upptäckte vi att ett par bekanta till oss som har köpt en ny båt till den här sommaren. Det är så roligt när man börjar träffa folk som man inte sett på hela vintern.

Ja, imorgon åker vi då ut igen. Det kanske blir Småskär, men vi har inte bestämt oss. Vi får väl se var vi hamnar. Det blir i alla fall en bra helg. För det är det alltid bra i båten.

Ha det bra!

Peace and Out!

Finaste Lillen087

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.