Sofia och Valter

Idag började den sista arbetsveckan innan semester. Det kändes riktigt skönt måste jag säga. Vid lunch blev jag dock väldigt överraskad av att Sofia och Valter kom. Jag trodde de skulle komma till middagsdagstid. Det var fantastiskt roligt att träffa dem. Det blir ju lätt fokus på Valter, men självklart är jag lika glad över att träffa Fia oxå.

När jag slutat och kommit hem så for Mikael och hälsade på sitt barnbarn, medan jag tog mitt och hans mamma och besökte Ica Maxi. Det är sååå mysigt att gå omkring med honom och se hur han fascineras av olika saker. En och annan leksak slank ner i kundvagnen oxå, men det är väl en mormors privilegium att få skämma bort dem lite.

Sedan har vi myst här hemma. Ätit lite middag, lekt med leksaker och kollat på Allsång. Nu har barnen gått och lagt sig medan jag kämpar för att hålla ögonen öppna här i soffan.

Ha det bra alla!

Kram ❤️

Snyggingar på besök 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.