Sociala medier

Jag älskar sociala medier. Jag gillar sättet att hålla kontakt med folk, jag gillar sättet att få information, jag gillar att se andras bilder och jag gillar att se roliga saker som andra skriver. Jag har därför oxå Facebook, Instagram, Twitter, Snapchat osv osv. Det är ett av mina fritidsnöjen att hålla på med, på samma sätt som andra kanske stickar och virkar som en hobby.

Tyvärr så anser jag att Facebook har börjat tappa stinget lite grann. Eller inte Facebook i sig, utan sättet som det används på. När jag började med detta så skrev mina vänner något intressant och berättade något som hade hänt. Det är nästan en ovanlig syn nu för tiden. Det mesta som händer där är att man delar andras länkar, artiklar och mer eller mindre fåniga bilder med lustiga texter. Och sedan måste man dela om man älskar sina döttrar eller söner och gör jag INTE det, ja då rackarns… Då är mina barn oälskade. Skämt å sido, men det är mycket svammel.

Inte bara så klart, givetvis är det mycket bra oxå. Och givetvis är det mycket intressanta artiklar och annat matnyttigt man kan hitta där. Jag själv är inte bättre. Jag delar oxå massa fåniga saker och skriver lite personliga inlägg, men man blir som man umgås sägs det ju.

Min favorit bland de sociala medierna är helt klart Instagram. Jag har fått flera nya bekantskaper där och jag tycker det är lätt att leta reda på saker som är intressanta. Det är lätt att använda och inte besvärligt att lägga upp saker på. Det är flera av mina vänner som inte har Instagram, men jag tycker minsann att de ska skaffa det nu.

 

Ja, så det var väl ungefär det jag tycker om det. Ut i cyberspace nu, och skaffa Instagram om ni inte har det. Mer Insta och sociala medier till folket!

Peace and Out!

images

2 thoughts on “Sociala medier

  1. Steffi

    nao vei de amador nao senhor! ja esteve numa ekipa pro tour para kem nao sabe sanier do val!ja foi amador em portugal no estoi e ja ganhou conrlarterogio em portugal para kem nao sabe volta ao concelho de tavira 2002!como sub 23 na altura!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.