So much to do!

Mina rara läsare. Jag vill passa på att tacka er alla för att ni läser och står ut med att jag inte skriver varje dag. I två veckors tid har jag suttit vid datorn hela dagar och hela kvällar. Vilket har lett till att min nacke, mina axlar och skuldror inte alls har mått bra. Så därför tog jag nästan helt ledigt från datorn i helgen och även igår faktiskt. (För privata ärenden iaf).

Igår var jag till min massör och hon fixade till stora delar (och skällde lite på mig) så nu känns det bättre. Även om jag tänker ta det försiktigt med data-sittandet även ikväll. Jag vill ju känna mig bra när vi åker ner till STOCKHOLM på torsdag! 🙂

Jag vill oxå passa på att berätta att jag buzzar ju för KESO Protein som jag pratade om tidigare. Jag blandade i toppingen i själva keson och sedan fick jag kasta det. Var rent ut sagt fruktansvärt dåligt. Dagen efter ”snodde” jag toppingen från den andra burken, till kvargen jag åt till frukost dagen efter. Och då var det helt ok. Ska prova smaka keson naturell oxå, men med topping var det inte gott.

Sedan provade vi även att göra middag med Kelda Grytbas i söndags. Jag gjorde en kycklinggryta och den var helt ok. Jag är inte superförtjust i halvfabrikat så där, men det var helt ok. Skulle kunna äta igen.

Förutom att jag är buzzador, så prenumererar jag även på Testagram. Det hittar ni här! För 99 kr får man hem en låda en gång i månaden där man får testa olika nyheter. Den boxen hämtade jag hem i fredags.

I den lådan var det bland annat ekologiskt jordnötssmör med bitar i. Varken jag eller Mikael gillar jordnötssmör naturellt, så jag bakade en Snickerskaka i lördags. Den var rätt ok, men en rejäl kaloribomb, så jag kommer inte äta mer än den lilla bit jag smakade. Jag gjorde enligt detta recept.

Och med det avslutar jag dagens inlägg.

Puss o Kram <3

TestagramboxenTestagram - februari 2016

Detta innehöll denTestagram - februari 2016-2

En kolsyrad dryck med koffein
Ekologiskt jordnötssmör
Läkerol med smak av ingefära
Bodylotion i sprayformat
Low Carb dietbar
Choklad utan tillsatt socker
Flourtabletter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.