Snart semester

Nu är den här. Sista söndagen innan semester. Bara en jobbvecka kvar. Ikväll sitter vi och har en ”vanlig kväll” med strunt på tv:n och varsin tekopp på bordet och mest väntar på att det blir dags för sängen. Vad som händer nästa söndag, det vet ingen idag… Men jag hoppas i alla fall att vi inte sitter och väntar på att få gå och sova!

Imorgon ska man upp och iväg till jobbet, men nedräkningen har börjat. Dock brukar just denna sista vecka vara en av de tuffaste när det handlar om att ta sig upp. Förra året försov jag mig hela sista veckan. En morgon fick till och med en kollega ringa och väcka mig och påminna mig om mitt möte som började inom kort tid. Det kommer inte hända denna vecka. Framför allt vet jag det för att jag inte har några möten inplanerade, men jag ska verkligen KÄMPA för att ta mig upp.

Helgen har varit jättebra. Hela lördagen var vi på vift. Vi var på stan och myste hela dagen. Fikade på Friends, satt och pratade med PK en lång stund utanför Korvgubben, strosade runt i hamnen, åt på Södra Hamn-krogen, var på bio. En mycket härlig dag.

Idag var vi hemma och gjorde nytta på förmiddagen innan vi sedan tog cyklarna och cyklade in till stan. Köpte sallad på Willys och hade picknick i hamnen. (Otippat att vi var där va…!?). Sedan började vi cykelturen hem och kom ända fram till Mjölkudden. Då fick Mikael punktering! Ca 1 mil hemifrån!!! Det var bara att gå… Men till slut bestämde vi att jag skulle gå med Mikaels cykel och han tog min för att hämta bilen. Vi möttes på Biltema så jag slapp således gå efter det.

Sköt om er därute!

Lekte lite med kameran i förmiddags

009

  015

  025

2 thoughts on “Snart semester

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.