Snart ledig!

Nä,men hallå där! Vad kul att ni har klickat in er på ytterligare ett inlägg på min blogg. Jag tycker ju verkligen om att skriva här, men ibland blir det lite som ett krav. Och krav är inte bra när man känner att man blir stressad av dem. Speciellt om det är något helt frivilligt. Så ibland vill jag bara inte göra ett inlägg, och då gör jag inte det. Idag vill jag dock väldigt gärna göra ett inlägg och därför gör jag så.

Det har varit en väldigt stressad dag idag. Det är så mycket på jobbet som måste fixas på ganska kort tid. Dessutom var jag på Landstingshuset hela dagen igår och halva idag. Det leder till att jag inte riktigt hinner allt. Men det är inte så mycket kvar och jag bör hinna allt imorgon.

Efter 16 har det varit väldigt körigt. Först hämtning av Mikael på L-huset, hem och hämta lite saker, till Sunderbyn och prata med en mäklare om mammas hus, till bolaget, XXL och Ica Maxi. Vi tog en middag på Max och sedan hämta Britta och skjutsa henne till Willys. Ner till båten och packa upp allt och fylla vatten. Sedan hämta Britta och hem till henne för att tvätta våra cyklar i garaget. Sen hem och fixa mat mm inför helgen. Och just nu håller jag på att återställa min telefon.

Ja, det är lite körigt, men det är ju bara en arbetsdag och sedan far vi ut med båten imorgon kväll och kommer hem på söndag. Blir så kul att vara ute lite längre. Var vi ska är oklart, men alltid hittar vi väl någon brygga att lägga till vid…

Jag får önska er alla en riktigt trevlig Midsommar och hoppas ni kommer få det riktigt härligt! Ha det fint alla mina fina läsare!

En midsommar för något år sedan såg det ut så här på Hägnan. Gult och fint!172

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.