Snart långledig :)

Jag håller på gå i ledighetsmood. Jag känner hur jag allt mer kopplar av och njuter av att den stundande långhelgen är nära. Det är hur skönt som helst. 🙂

Idag hade jag en del möten, varav ett var med en tjej som hade hittat min blogg och frågade om det var jag som hade bloggen jenjo.se. Gissa snopen jag blev. Men riktigt kul att även sådana som jag inte känner lyckas hitta min blogg och mitt svammel som jag skriver om.

Efter alla möten åkte jag till min massör så hon fick gå igenom rygg, axlar och nacke. Jag är betydligt bättre nu och det är ”bara” från skuldrorna och upp som det är sämre områden. Däremot så tryckte hon på två muskler strax nedanför nacken, och sa att jag var väldigt spänd där. Hon sa oxå att när man är det, så är det ett tecken på att man tittar mycket neråt, vilket är vanligt av de som håller på med telefonerna mycket. Men jag håller ju nästan ALDRIG på med min telefon… Eller…? 😉

När jag varit där så gick jag på stan och köpte lite viktiga saker som jag behöver. Ni vet, en ny foundation, en ny nagelbandsolja och annat livsviktigt.  Sedan tog jag bussen hem till en väldigt trött sambo, som efter maten kämpar för fullt för att orka se hockeyn.

Själv har jag planerat påskmaten. Blir i alla fall tre nya recept, men de får jag återkomma om senare.

Imorgon slutar jag väldigt tidigt. Redan kl. 9 faktiskt. Men det är för att jag ska till tandläkaren och fixa en av mina tänder som har gått av. Det skulle ta väldigt lång tid varnade de mig för och eftersom jag lär vara lätt sliten efter besöket, så har jag valt att inte åka tillbaka till jobbet efter det. Jag har dessutom jobbat så mycket på sistone, så det kan vara skönt att få en kortare dag.

Och med allt detta nu sagt, så tänker jag ta och göra något så otroligt viktigt som kolla YouTube-filmer.

Sköt om er!

KRAM <3

Måste se om jag kan hitta mina rosa påskägg så jag kan pynta lite grann. 010

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.