Snart final, snart bio, snart middag

Hur har ni det mina vänner och läsare? Här är det bara fint. Jag har varit ganska trött sedan helgen, men det börjar vända nu och jag känner mig allt piggare. Skönt. 🙂

Nu är det ju dessutom helg snart helg och jag har inga planer för helgen. Eller ja… Inga planer är ju inte direkt sant. Det är ju MELLOFINAL, så det ska firas. Med bubbel och snittar och massa gott. Jag älskar att festa till det till mello, så givetvis ska jag göra det även nu när det är final och allt. 😀

Imorgon ska jag dessutom oxå ha en riktigt trevlig kväll. Jag och mina vänner ska på date med Mr Grey. 🙂 Vi har väntat på att Ingela ska komma hem från USA så att vi kan gå och se den. Nu är hon tillbaka i rätt världsdel och vi bestämde att så snabbt som möjligt gå och se den. Vilket blir imorgon. 😀

På tal om film, så har jag sett klart Vikings. I alla fall det som fanns att se så här länge. Jag tyckte den blev sämre och sämre, men jag såg den klart. Nu får vi väl se om jag ser fortsättningen oxå. Men hur som helst så har jag börjat en ny serie. Nämligen Once opon a time. Jag gillar den verkligen. Det är ju en blandning mellan saga och verklighet. Man får se Snövit, Rödluvan, prinsar, elaka häxor mm, både i sagovärld och verklighet. Svårt att förklara, men verkligen något som jag gillar. 🙂

Så just nu sitter jag i fåtöljen och ser serie samtidigt som jag bloggar. Jag eldar och väntar på Mikael som är på väg hem. Maten är klar så när vi har ätit blir det nog en lugn kväll resten av den dag. 😉

Ha det fint ni nu, så hörs vi snart igen!

Här sitter jag och väntar… 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.