…smyger in igen…

Oops… Blev ett uppehåll… Verkligen inte planerat och verkligen inte bra. Jag älskar min blogg och vill ju hålla den uppdaterad. Ska försöka skärpa mig…

Vad händer hos mig? Ja… Jag jobbar varje dag. Förutom lördag och söndag givetvis, eftersom jag har ett vardagsjobb med kontorstider… Förra veckan var det full upp med möten, föreläsningar och partyn.

Jag var på en föreläsning med Maria Lundqvist och en till. När Maria gjorde sin karaktär Sally och drog upp ett gäng på scenen, då skrattade jag och hela salongen med mig, så tårarna sprutade. Jag har aldrig varit på en sådan fantastisk föreläsning med så mycket skratt…

På fredagen var jag på after work med jobbet. Trevligt som fasiken. Maten var sådär, men i övrigt jättebra. Mycket svammel, god dryck och underbart sällskap. Vad mer kan man begära!?

På lördagen var jag hem till en vän som hade sminkparty. Sofia var oxå med och vi köpte varsin parfym och jag köpte även en ögonskugga. Värdinnan Cecilia var helt fantastisk och hade dukat upp än det ena, än det andra. Ingen kunde då gå missnöjd därifrån… 😉

På tisdag hade jag en son-dag. Jag och Matte gick och shoppade kläder till honom och så avslutade vi med middag på Waldorf.

På onsdag (igår) hade jag en dotter-dag. Och Mallan-dag. Vi åt middag på Max och såg sedan Breaking Dawn 2. Uj uj uj… Underbart… 🙂

Ja, det var en snabb uppdatering på det som hänt hos mig. Att jag sedan går omkring med ständig feber som jag tror beror på en tand, är en annan sak. Men det gör att jag inte orkar träna iaf. Och det är mindre kul… Men var sak har sin tid…

Nåja, nu ska jag se lite film. Ha det bra alla. Vi hörs snart igen!!!

KRAM

Peace and Out

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.