Smoothie, vakna, organisation, hårsnodd, skrivmaskin, teknik, hockey

Dagens smoothie blev vaniljyoghurt, banan, hallon och blåbär. Inte alls tokig faktiskt. Snarare riktigt god.

Den smoothien gjorde jag igår innan jag gick och la mig och satte den färdig i kylen. Tur var ju det, för idag var det en sådan där jobbig dag då kroppen tyckte att det var väldigt viktigt att ligga kvar i sängen ganska länge. Eftersom jag hade en kurrande katt hos mig så blev det inte lättare för mig att stiga upp direkt. Men jag tog mig upp och trots att jag faktiskt duschar på morgonen (inte håret), så var jag på jobbet 25 minuter senare. Helt ok tycker jag. 😉 Jag hade ju inte behövt stressa i och med att jag var på jobbet 6.25 och jag börjar 7.30, men jag gillar att vara först och vara ensam en stund.

Under dagen så har jag fått mycket gjort på jobbet. Men jag säger då det, vissa organisationer kan man ju bli mer eller mindre galen på. När avdelningar som borde tillhöra en sak, tillhör något annat och dessutom tillhör en del av den avdelningen ytterligare en annan del av hela organisationen. Hur ska man få till det? Men jag tror jag lyckas. 😉

När jag väl kom hem så pratade jag med min son som varit på lunch idag med sina vänner. En av dessa hade gett Mathias en hårsnodd, vilket jag ansåg var en rejäl pik till hans långa hår. Matte har dessutom extremt tjockt hår, så det blir ju så varmt för honom. Men jag lärde honom sen hur man använder en snodd, så nu kan han (förhoppningsvis) sätta upp håret i alla fall. Att detta var något jag skulle lära min son, trodde jag dock aldrig, men tiderna förändras…

Jag satt idag på jobbet och pratade med några kollegor och vi kom in på det här med maskinskrivning. Tänk förr i tiden när man skrev på skrivmaskiner… Jag tyckte det var såå coolt och minns lyckan när jag för första gången fick prova en elektronisk skrivmaskin. För att inte tala om den gången mamma lånade hem skrivmaskinen från sitt jobb EN HEL HELG! Lyckan var total.

Jag är dock mycket tacksam till att jag inte växte upp idag, för jag är helt klart en sådan person som hade fastnat vid datorn och internet om jag hade haft den möjligheten. Som det nu är så tog jag mig ut och träffade vänner och umgicks och hade verkligen jätteroligt. Jag vet att jag hade missat mycket, om inte allt, om jag hade haft tillgång till det man har idag.

Mikael sitter och gapar och skriker i vardagsrummet. Det är hockey på tv och det verkar inte gå bra. Tur att det händer massa roliga saker i helgen, så han inte kommer att sura ihop totalt… 😉

Med det sagt, så vill jag önska er alla en fantastisk kväll. Vi hörs snart igen!

KRAM <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.