Småskär

Hej på er. Hoppas ni har haft en bra helg, det har vi. Vi åkte till Småskär i fredags med båten. Vädret var ganska blåsigt, ca 10 m/s, men vi hade medvind så det märktes inte så mycket. Gästbryggan i Småskär ligger i lä, så där var det lugnt och stilla. Och soligt. Det bästa med Småskär är att bryggan ligger i sol i stort sett hela dagen och kvällen.

På kvällen grillade vi och sedan gjorde vi upp eld i bastun. Vi fick också se den nya turbåten Symfoni som kom. Det klev av fyra ungdomar som visade sig vara från Tyskland. De hade hyrt stuga och var jättetrevliga. Kvällen blev helt vindstilla och vattnet låg blankt och vackert. Vilken fantastisk kväll det var.

På lördagen så regnade det. Inte otippat. Men vi gjorde det bästa av situationen, såg bra film, läste, löste sudoku, spelade spel osv. Vi tyckte det var jättemysigt. Visst hade det varit trevligare om man kunnat vara ute och njuta av sol och värme, men det var ändå tusen gånger bättre än att vara hemma och göra massa nytta.

Vi avslutade dagen med bastu, men vi badade inte i havet, vilket de ”galna” tyskarna gjorde. 9 grader i vattnet… Alldeles för kallt för mig.

På söndagen så var det fortfarande dåligt väder, så vi började fara hem efter 13-tiden. Det blåste ca 8 m/s då, vilket inte alls är farligt. Dock blåste det motvind, men Mikael körde lite saktare än vanligt och då gick det bra.

En härlig båthelg har tagit slut, men vi ser redan fram emot nästa. Ha det fint!

Peace and Out!

 PippiJunkön - mås

2 thoughts on “Småskär

    1. jenjo inläggets författare

      Tack! Ja, det var det verkligen. Jag hoppas att vi under nästa få ha sol också, men jag är nöjd vilket som… 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.