Slut på helgen

Ja, mina vänner… Nu är helgen slut för denna gång. Jag har haft en jättebra helg. Känslan efter fredagskvällen har legat som en bomull över mina känslor och lindat in allt i ett vackert töcken.

I lördags var jag ju hemma och städade på förmiddagen och mötte sedan upp Mikael på Storheden. Årets första mjukglass blev intagen och veckohandling gjord. Mikael skyndade hem men jag tog en sväng förbi bolaget och köpte 2 vinboxar och 8 öl. Enkel match att få hem dem när man har fina packväskor på hojjen.

Sedan hände inte mycket mer än att det var hockey på tv och jag hade en vrålande karl i soffan. Vi grillade och såg melodifestivalen och sen var lördagen över.

Idag blev jag uppjagad av den där båtgalningen och direkt efter frukost åkte vi till båten. Vi monterade toadörren och tog ner kapellet. Hemma igen skulle vi tvätta kapellet. Jag tittade på när M gjorde det ett tag och frågade vad jag skulle göra. Han svarade inte så efter en stund smög jag iväg och la mig på altanen och slumrade. Skön arbetsfördelning. 😉

Men jag fick lite dåligt samvete, så jag putsade faktiskt alla fönster på uterummet. Sedan ides jag inte göra mer nytta idag, förutom att laga en mycket god köttfärssås! 🙂

Imorgon måndag och nya naglar ska dit. Det ser jag fram emot.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.