Slut på helgen

Hej på er! Hoppas ni har det bra så här på slutet av helgen? Här är det bara fint. Jag har haft en jättebra helg och är nöjd med den.

Igår skjutsade Mikael mig till jobbet så jag kunde hämta cykel och därifrån cyklade jag till Storheden och handlade och strosade runt. Köpte inget speciellt för det var så himla mycket folk överallt. Sedan cyklade jag hem och tog det lugnt innan jag började med maten. När Mikael kom hem så blev det en lugn och skön kväll, men tyvärr med ett dåligt mousserande rosévin.

Idag steg jag upp vid 9-tiden och när frukosten var uppäten och Mikael farit till båten, så satte jag mig på cykeln och tog en tur på 45 minuter. Riktigt härligt! Väl hemma blev det dusch och avkoppling innan jag satte mig och sorterade alla papper från mamma. Skönt att äntligen ha det gjort.

När Mikael kom hem så åkte vi till Storheden och käkade lite hamburgare innan vi åkte ut till Vibbyn. Mikaels gamla bekant, Håkke, bor där och har flyttat dit rätt nyligen så vi ville kolla hur de hade det. Håkke kör HD och det märktes i hela huset måste jag säga.

Efter besöket där har jag nu betalat räkningarna och även deklarerat både till mig och mamma. Så nu ska jag faktiskt dra på mig myskläder och luta mig tillbaka i fåtöljen och känna av söndagslugnet.

Ha det bra! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.