Slut på helg

Hejsan på er. Tittar in lite grann för att säga lite hej och hoppas att ni haft en härlig helg. Det har jag haft. Kan absolut inte klaga. 🙂

I går, lördag, så tyckte Mikael att vi skulle åka in till stan och strosa lite grann. Så vi tog bussen och gick runt på stan. Jag hittade lite fynd på 70 % rea, så det blev ju roligt. Sedan mötte vi upp Tobbe o Anna-Lena på Friends där vi och och drack gott.

Mikael bjöd sedan in sig hos dem, så efter ett besök på Coop gick vi till dem och såg hockey och drack gin och tonic. Sedan for vi hem och gjorde oss redo för melodifestivalen.

Jag ÄLSKAR melodifestivalen. Jag tycker det var några bra låtar, även om det inte blev det resultat jag ville. Men det är ändå kul med hela grejjen och jag vill absolut se det. Mikael får bara anpassa sig. 😉

Idag har jag haft en städ och mysdag här hemma. Mikael har mest bara skottat hela tiden, men jag har städat och sett skidor och virkat. En helt ok dag.

Fick ett sms av en vän som bokat en sista minuten och åker till Gran Canaria på fredag. Så himla kul för henne, men jag blir lite avis. 😉

Nä, nu ska vi se lite på Netflix innan Farmen börjar. Ha det bäst alla!

KRAM

En gin o tonic på Tobbes visimage

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.