Slut på helg

Det kändes som om jag har varit borta länge igår när jag kom hem från vår midsommarhelg i skärgården. Jag tyckte dagarna både gick snabbt och sakta på samma gång. Men så idag när jag kom tillbaka till jobbet så var allt precis som vanligt. Det har varit lite lugna veckor, men idag vet jag inte vad som hände, för jag fick hur mycket som helst att göra. Nåja, det gör ju att dagen gick fort i alla fall.

Efter jobbet åkte jag förbi mammas hus och fixade lite innan jag for hem och fixade med middag och annat. Nu har jag fixat de där himla räkningarna och så tänkte jag avsluta dagen med Youtube.

Det som är roligt är att det nu är ”mammavecka” igen. Vilket innebär att jag har fått prata med Valter. Det är fantastiskt roligt och jag kan inte säga nog många gånger hur lycklig jag är över att ha möjligheten till videosamtal. Och idag, när Valter plötsligt säger klart och tydligt ”Titta mormor” då trodde jag att hjärtat skulle sprängas av kärlek. Detta fantastiska lilla barn som är så härlig.

Ja, och med det sagt så tänkte jag inte säga så mycket mer idag. Jag tänkte mest faktiskt slappa och softa. Så jag får önska er alla en underbar kväll!

KRAM <3

Slänger in två bilder till från midsommarMidsommar-19

Midsommar-20

Och en suddig bild från videosamtalet med två av mina hjärtanValter 160627-1

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.