Skulle kunna berätta…

Jag vet inte riktigt vad jag ska berätta nu. Skulle kunna säga att jag bara jobbar tre dagar innan semester, men jag ska inte tjata om det. Skulle kunna berätta att jag varit förbi mamma idag och hon var FLY-förbannad på hemtjänsten som hade ställt hennes rullstol för långt bort, men det gick över snabbt. Skulle kunna berätta att en av mina kollegor sa att barnpsyk hade kopplat sin telefon till kustbevakningen (skulle vara kustmottagningen), men jag ska inte skratta åt dem jag jobbar med. Skulle kunna berätta att jag inte alls saknade Mikael när han ringde och frågade om jag gjorde just det, men jag hade fullt upp med kameran då. Givetvis sa jag att jag saknade honom ändå.

Ja, jag skulle kunna småprata om ganska mycket, men jag tror jag skippar det idag. Ska istället gå och städa ur kylen. Så det så!

Observera ögat på Bill på bild nr 2. Katter har så fräna ögon och just i detta speglar sig dynor mm från altanen.

107

  118

  137

  143

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.