Skog och kamera

Men VILKEN DAG…!!! Alltså, inse hur bra dag vi hade idag. Då pratar jag allmänt, men främst gällande vädret. Det var så fantastiskt att känna värmen igen, att kunna gå till bussen utan att frysa. Att låta vindarna blåsa på mig, men ändå inte känna kyla. I love it…!

Och inse att jag idag vaknade före klockan idag. Senast det hände var… Typ aldrig… Det händer aldrig, utan jag snokar alltid helt galet mycket, men inte idag. Jag vaknade och steg upp före klockan. Härligt!!

Idag hade jag oxå kameran med mig. Jag har tänkt försöka bära med mig min systemkamera så att jag kan använda den lite mer. Mobilkameran är som sagt jättebra, men när jag nu har en bra kamera så borde jag ju använda den ibland oxå.

Så jag tog på mitt lilla objektiv (ett fast objektiv på 35 mm) och lämnade de tunga zoom-objektiven hemma. Därför gick jag på lunchen i skogen bakom mitt jobb och tog lite foton. Så himla roligt och spännande att vara där och lyssna på alla ljud och se alla roliga saker som finns i skogen.

Ja, så nu ska jag ta och fixa lite grejs här hemma för kvällen, men ha det gott så hörs vi snart igen!

KRAM <3

Lite bilder från dagen


Hittade en supergulliga näbbmus, men kunde så klart inte fota den så himla när när jag hade ett fast objektiv… 😉Där inne var jag

Märkta på:,,,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.