Skärtorsdag

Idag har jag slutat mitt på dagen. Det var ju skönt, men egentligen inget jag behövde eftersom jag inte hade så stora planer idag. Mikael jobbar eftermiddag, så jag är hemma själv ikväll. Det som var trevligt när jag slutade så tidigt var dock att jag hann hem innan Mikael for till sitt jobb.

Jag älskar verkligen att få saker, som tex påskägg. Jag tycker också att man ska ha fönsterbrädor vid ett fönster. Vi (läs Mikael) har hållit på att renovera ganska länge. Han småpysslar lite då och då. Men sista tiden har han skyndat på med vardagsrum och kök. Han har lagt golv och listat över allt. Det han inte har gjort, är en fönsterbräda till vardagsrummet.

Så för ett tag sedan så sa jag att jag önskar mig en fönsterbräda i mitt påskägg. Mikael tittade på mig som att jag var knäpp, men det var det jag önskade. När jag kom hem idag, så möttes jag av detta:

006

Hi hi hi… Jag fick en fönsterbräda! 🙂 🙂

I påskägget låg det en gullig lapp och lite lotter. En PERFEKT påskpresent!!! Så här såg ägget ut på närmare håll:

010

Visst var det gulligt!? Jag älskar påskägg! 🙂 Mikael går inte tomhänt han heller. Detta väntar på honom när han kommer hem:

023

Hans påskägg innehåller godis, bara choklad och lakrits. Perfekt blandning för honom.

I övrigt har jag inte gjort så mycket idag. Varit på en promenad, pratat med Mathias i telefon (hör och häpna), påskstädat och påskpyntat lite grann, lagat Janssons frestelse och slappat. Det har varit en riktigt lugn och skön dag…

Men faaaaaaaaaaaan……………… Vänta……………………………

Det som hände här ovan var att jag glömt lägga på ved. Som vanligt… Hur himla svårt ska det vara att komma ihåg den där förbaskade veden som ska in i kaminen egentligen…? Mikael säger att jag får ju frysa om jag inte eldar när han är borta, och frysa vill jag inte. Men det är ju så svårt komma ihåg att lägga på… Suck…

Ja, skärtorsdag då. Den har alltså varit bra och skön. Kändes bra att få vara själv idag, för jag har varit lite trött. Mycket på jobbet så när man väl är hemma är man helt utladdad. Tur jag älskar mitt jobb!

Nåja, nu är ju Mikael ledig resten av påskhelgen, så det blir nog en bra helg detta också. Precis som de jag brukar ha. Men det pratas visst om hockey på tv imorgon… Kanske det är precis då jag ska göra ett yogapass, se på youtubers eller kanske rent av baka.

Hoppas att ni alla njuter av livet!

Peace and Out!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.