Sista morgonen

Imorgon är den här. Den dagen som är den sista dagen på några veckor som jag kommer att försova mig. Det är sista arbetsdagen innan semestern! Känns riktigt himla skönt faktiskt. Jag brukar inte längta till semestern, men nu gör jag det. Även om jag faktiskt känner stor tomhet inför måndagens ”icke-fara-till-jobbet-vad-ska-jag-då-göra”, men det löser nog sig.

Idag har jag haft en bra dag. Varit sjukt trött på jobbet, men det gick över när jag sov på eftermiddagsrasten. Tack o lov för vilorum. Jag har hunnit färdigt med ett jobb, på jobbet, som jag var tvungen göra innan semester, så nu kan jag slappna av över det. Har två saker till som måste göras, men det kommer jag klara imorgon. Det är dessutom mycket enklare jobb.

Efter arbetsdagen åkte jag till mamma och sedan till Storheden. Gick runt på affärer i TRE TIMMAR. Ovanligt för att vara mig. Det som var ännu mer ovanligt var att jag faktiskt handlade. Det blev 3 linnen, 2 huvtröjor och (håll i hatten) 3 klänningar!! Känningar! Det brukar liksom inte vara min grej, men nu äger jag faktiskt totalt 6 stycken. Jag är impad av mig själv. Återstår att se hur jag kommer att använda dem… 😉

Nu ska jag ta och fixa lite här hemma innan det blir en tidig kväll i säng. Mikael har redan börjat nicka här i soffan. Han behöver verkligen semester.

Ni får ingen bild idag. Har inte startat stordatorn och här på lilla Rosa har jag ingen bild just nu. Hoppas ni klarar er utan! 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.