Sista lördagen

Idag vaknade jag av att Mikael sa hej då. Han for iväg för att leka med sina båtkompisar i båtgaraget där vi har vinterförvaring. Själv steg jag upp strax efter att han for och satte igång med sysslorna här hemma. Så härligt när solen skiner ute och man får nästan sommarkänsla. 

Jag packade oxå ihop alla saker som jag ska ha ner till båten. Vi åker nämligen dit nästa fredag och eftersom jag är borta nästan hela veckan så får jag göra det idag. 

Det slog mig att detta är sista helgen hemma på länge. Vi bor ju alltid i båten på sommaren och eftersom vi far nästa helg för att hämta hem den, så är det nu sista helgen, sista lördagen som jag är hemma. Känns både vemodigt och samtidigt helt fantastiskt roligt att båtlivet nu är nära.

Så jag har pysslat här hemma och förberett allt jag kan. Har även övat på att texta och illustrera enklare saker. Jag (och Ingela) ska nämligen starta upp varsin Bullet Journal, och då kan det vara roligt att ha övat lite innan. Jag kan förklara vid ett annat tillfälle vad det är för något…

Sen så har vi även varit på Storheden och handlat lite diverse saker. På Storheden var det smockfullt med folk, men det gick smidigt ändå.

Nu ska vi strax äta och sedan ska göra min klar för fest. Ikväll ska jag till Mallan och träffa flera vänner och sedan ska vi på Savoy(!!!) och gå på nått evenemang som de har där. Verkligen inte ofta jag går på krogen, min dotter höll på svimma när jag sa det, men jag ser verkligen fram emot det. 

Så ha en bra lördag och en trevlig kväll så hörs vi imorgon igen!

KRAM <3

Testar målar vädermoln
(kom ihåg att jag bara är nybörjare än)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.