Sista helgen

Ja, nu är man hemma efter att ha spenderat den sista helgen ute i skärgården. Känns ganska trist, men samtidigt skönt. Jag kan erkänna att jag börjar bli lite less nu. Inte less på båtlivet, men less på att jag inte hinner med allt jag vill på hemmaplan. Ser fram emot ”vanliga” fredagsmys och helger hemma. Har redan planer på allt jag ska göra, så det går nog bra det här. Måste bara få Mikael att inse att även vintertid kan man göra saker. Bara för att båten är på vinterförvaring, så behöver inte man gå i ide själv.

Vi kunde inte åka ut förrän på lördag då fredagen bjöd på ett herrans oväder med både regn och storm. Men vi hade det riktigt mysigt i båten hela fredagen oxå. På lördag åkte vi till Likskär och hade riktigt mysigt där med.

Idag när vi kom till hamn så tömde vi båten och det tog en himla tid. Herregud vad man rymmer saker överallt. Sedan blev det att handla och så hem och packa upp allt.

Till middag gjorde vi något snabbt och mycket gott: Tortillapizza. Äter man enligt Viktväktarna så är detta ett riktigt bra alternativ till pizza. Nyttigare, godare och billigare i points. Min pizza blev 10 points. Hade jag köpt en pizza från pizzerian hade den kostat 43 points, vilket är otänkbart eftersom jag äter 26 points per dag. Jag tycker inte ens om de feta äckliga pizzorna från pizzerior, så detta var mycket godare enligt mig.

Nä hörni… Nu dags för nagelvård. Ha det fint så hörs vi snart igen. PUSS ❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.