Sista helgen och svampsafari

Hej!

Den här helgen var sista helgen vi var ute med båten för denna gång. Jag kan inte påstå att jag klagar över det, men samtidigt kändes det lite vemodigt. Det är så himla mysigt att vara i båten och strosa på. Jag sover 11-12 timmar varje natt där, så jag blir rejält utvilad. Men samtidigt så trivs jag ju hemma och ser fram emot att få pyssla på här med. 

Vi åker alltid till Junkön på senhösten för det är så trivsamt där. Det finns massor med utrymmen att strosa på och man är aldrig ensam. Inte heller denna helg. Vi var fem fritidsbåtar som var på Junkön denna gång. Bland annat Urban och Helena och Helena bjöd på supergod äppelpaj, De tre senaste gångerna vi varit där så har vi blivit bjuden på olika pajer. Inte dumt 😉 Även fast jag bara tar lite, för jag äter ju inte sådant egentligen.

Helgen har i övrigt varit väldigt stillsam. Vi har ”hängt” med de andra gästerna, vi har tagit det lugnt, bastat, ätit gott, tagit långa promenader. En härlig och stillsam helg. 🙂

När vi kom hem idag så har vi tömt båten lite grann, men kommer åka förbi senare i veckan och tömma den lite mer. Nu gäller det bara att få in alla saker på ett bra sätt här hemma. Jag tog hem alla skafferi och kylskåpsvaror idag, och det var inte så lätt att få plats med dem direkt. 😉

Nåja, nu ska jag göra mig klar för träning med Lena. Men jag tänkte bjuda på lite bilder oxå. Jag fotade mest svampar på promenaderna, så jag bjuder väl på lite svampbilder idag. 🙂

Ha det fint alla rara människor där ute!

KRAM <3

Och så en bild på Urban och Helenas båt, Pura Vida, och vår kära Eleonor.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.