Sista helgen, nya tag, ny telefon

I helgen så var vi ut på våran sista tur för helgen med båten. Vi åkte på fredag sen eftermiddag till Likskär där vi var helt ensamma. Det blåste en del så vi gick upp i gästköket och fixade vår middag där vi även sedan åt. Jättemysigt. 🙂

På lördagen så jobbade Mikael med några andra män i hamnen. De förberedde för att stänga för säsongen. Själv satt jag i båten och läste bok, spelade patiens och så vidare. Ingen nöd på mig direkt. På eftermiddagen körde vi ut till Junkön så att vi kunde basta, då bastun på Likskär var stängd. Det var lite andra båtar där, så vi pratade lite med dem och i övrigt tog vi det bara lugnt.

I söndags så åkte vi hem ganska tidigt, men det var för att båten skulle tömmas. Vi höll på i någon timme innan allt var klart och då var bilen proppfull, och ändå är det en del kvar. Jag trodde jag skulle vara nöjd och glad över att säsongen var över, men nu när det blev verklighet så kände jag mig att jag hade kunnat vara ute lite fler helger.

Igår så var jag ju på jobbet som vanligt, och på kvällen var det träning. Vi pratade lite om bra saker vi hade gjort för oss själva, hur vi ska tänka och hur vi ska äta. Sedan tränade vi Easy Line, vilket var jätteroligt, även om man blev helt slut. 🙂

När jag skulle till träningen så hämtade jag även ut min nya telefon. Jag har äntligen fått den. En rosa iPhone 7 plus. Inte så stor skillnad motför den jag redan hade, men kul med en ny. Och framför allt en hel… (Skärmen var ju paj på min förra). Nu väntar jag bara på min Apple Watch… 😉

Imorgon kommer jag att bjuda på ett recept som jag har lagat idag. Men det är imorgon.

Ha det bra nu raringar!

KRAM <3

En låda med roligt innehållny-telefon-1

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.