Sista dagen på land

Idag försov vi oss. ? Vi skulle ha varit på en affär i Vaxholm när de öppnade kl. 10, men vi vaknade 9.30. Nåja, vi gjorde oss klara och för iväg. Butiken hade inte det vi behövde, så då for vi till Åkersberga istället och där fanns det vi (läs Mikael) skulle ha. 

Tillbaka i båten så donade Mikael medan jag fick gå och lägga mig då jag blev åksjuk av bilturen. ?Jag somnade och sov till 13.30 innan jag vaknade med ett ryck. Då tog jag tag i att bädda och diska efter frukost och när jag var klar så Mikael blev klar i samma veva.

Vi tog då bilen och körde till Täby och lämnade igen hyrbilen som vi hade och tog sedan en promenad till Täby Centrum. Vi åt middag och gick en sväng i gallerian. Herregud vilken galleria. Hur stor som helst. ?

Vi hade sådan tur att det gick en direktbuss därifrån och till Svinninge Hamn, så vi åkte den bussen ”hem” igen. Nu ikväll har jag bäddat gästrummet och Mikael håller på vaxa båten. Imorgon är det dags för sjösättning och man är ju lite nervös om allt går som det ska. Men gör det det, då påbörjas vår resa hem mot Norrland.

Idag visar jag lite bilder från det nedre utrymmer på båten, vet att det är efterfrågat. ? Så håll till godo!

Kram ❤️

Utsikt från trappen ner

Soffgrupp nere

Köksdel

Vårt sovrum

Toalett med dusch

Soffa i gästrum

Gästsängar (ursäkta röran)

Märkta på:,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.