Sista besöket

Jag har länge misskött mina tänder. Väldigt mycket. Det grundar sig i en mycket kraftig och hänsynslös tandläkarskräck. När jag dessutom under flera års tid, drack extremt mycket läsk, så gjorde ju inte det saken bättre. Varken för tänder eller kroppshydda faktiskt… 😉

Några dagar innan jag skulle åka till Italien, Rom och fira min 40-årsdag, så gick en av mina framtänder sönder. Den satt kvar, men det var med nöd och näppe. Jag insåg att jag antingen blev tvungen att åka till Rom med en tand borta, eller ringa tandläkaren.

Jag blundade och såg mig stå där poserande framför Colosseum med ett stort smile och en GLUGG. När jag öppnade ögonen hade jag bestämt mig, jag skulle ringa tandläkaren.

Det resulterade till att jag kom till en fantastisk tandläkare på Tandlaget i Luleå. Hon satte sig ner, torkade mina tårar (som rann pga skräck), lyssnade på min historia och höll mig i handen. Hon fick mig att slappna av och plötsligt låg jag där i stolen och hon fixade min tand.

När jag gick därifrån hade jag lovat att återkomma för att fixa resterande tänder. Många har ju varit med i turerna kring detta. Det har dragits, lagats, tappats, svalts och åter satts fast. Och nu är jag framme vid mitt sista besök. Jag har allt på plats och har fått en bettskena som jag har på natten.

Nu sitter jag här i väntrummet och ska jag göra en sista kontroll av skenan, och sedan är jag klar!!! Jag har fått tänder överallt, jag kan le med hela munnen utan att skämmas och jag har ingen tandäkarskräck längre. Underbara UNDERBARA Tandlaget, har gjort mig hel igen! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.