Show, bil, fika

Igår råkade jag av en händelse se att Pernilla Wahlgren kommer upp till Luleå med sin show ”Kort, glad och tacksam”. Det är lördagen den 6 oktober. Direkt slängde jag mig på telefonen och ringde Mikael för att höra om vi tagit upp båten då. Det är ju precis på gränsen… Men han trodde nog att vi skulle ha gjort det och när han hörde varför jag frågade så sa han att annars så kan man ju sova i båten i stan. För jag vill såklart jättegärna gå och se den showen och även Mikael. Så jag köpte biljetter direkt. SÅÅÅ kul!!! Inte för att jag längtar till sommaren är över, men jag längtar till just 6 oktober. 😀

Idag när jag slutade så for jag hem och käkade och sen tog jag bilen. Jag hade förberett Mikael att jag ville ha bil idag, vilket jag oxå fick. Han har ju två, jag har ingen, så jag frågar alltid innan. Och jag får alltid ja, men det är inte alltid tydligt vilken av bilarna jag får. När jag kom ut i garaget så såg jag att han lämnat Greger åt mig. Det var bra. Jag gillar Greger bättre än Töntis. (Greger = Volvo, Töntis = gammal Opel).

Jag for nämligen till stan och hade en fikadate med min underbara styvsyster Jessica. Vi har känt varandra länge, eftersom min pappa och hennes mamma varit tillsammans länge. Jessica var bara något år gammal när jag lärde känna henne. Pappa och hans fru Anita fick en son tillsammans så jag har ju även en bror. Och min bror fick själv ett barn i november. Så nu kan man säga att jag och Jessica nästan är släkt på riktigt för vi är båda fastrar till samma barn. Hänger ni med? Det här med familjeförhållanden i dag är ingen lek. 😉 Men, Jessica är i alla fall en fin fin människa som är så mysig att sitta och babbla med. Tiden bara sprang iväg.

Och nu är onsdagen snart slut… Imorgon är det torsdag och helgen närmar sig med stormsteg. Tänk vad det går. Men ha det bra nu, så hörs vi nästa gång.

🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.