Shoppinghelg

I helgen har vi shoppat. En massa roliga saker.

Igår var vi på Ikea i Haparanda och handlade massor med grejs både hem och till vår båt. Det blev täcken, kuddar och liknade till gästsängarna. Det blev prydnadskuddar och förvaring i mängder. Vi köpte massa nytt porslin hem och även lite nya pannor mm. Bilen blev proppfull.

Idag så började jag dagen med att rensa i köksskåpen och slängde ut en massa himla skräp som jag verkligen inte ville ha kvar. Jag passade även på att torka alla hyllor så nu är det fräscht och fint. 

Efter det drog Mikael med mig ut på en cykeltur. Vi for till Storheden och kollade runt och shoppade faktiskt lite mer. Vi hittade mer prydnadskuddar och lite filtar, och lite annat oxå. Kul som tusan. Nu vill man bara till båten och sätta fram allt. Men det är någon vecka kvar.

När jag kom hem så har jag fortsatt att städa och fixa här hemma. Imorgon är det ju dags för en ny arbetsvecka och denna gång blir det ju fem dagar. Eftersom jag haft lite ledigt och det varit bra veckor med röda dagar,, så har jag mest haft korta veckor. Men jag ser fram emot att få jobba fem hela dagar. Det blir perfekt.

Nåja, nu ska jag väl ta och slappa vidare här. Men jag får önska er alla en trevlig kväll!

KRAM <3

Massor med påsar, lite besvärligt när man skulle CYKLA hem bara.
(Bild från Insta-story)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.