Shopping

Idag åkte jag från jobbet lite tidigare för att hinna shoppa med Valter (och Sofia). Det var fantastiskt roligt och det tog en himla tid. Det blev mest kläder, men även lite leksaker. Det var helt fantastiskt roligt att gå med Valter på Toys R us. Hans ögon var stora som tefat och han gick omkring och pratade ”sitt” språk hela tiden. En fantastiskt liten kille det där.

Jag måste oxå säga att jag är väldigt imponerad av hans mamma. Det har varit mycket osäkerhet med Sofia genom stora delar av hennes liv, men det jag alltid varit 100 % säker på har varit att hon kommer bli en bra mamma. Och det har hon även bevisat för mig. Jag är stolt över henne!

När jag kom hem och skulle göra matlådor så gick min stavmixer sönder. Och det kan jag då säga redan nu, att jag inte kommer att klara mig utan en stavmixer. Så detta innebär att jag kommer att få shoppa igen! Blir spännande att se vad jag kan hitta för bra variant den här gången. Jag köpte min för ca 5 år sedan och den har varit helt perfekt, men verkar ha blivit utnött nu.

Jag har oxå shoppat en del kläder till mig på sistone. Jag visade Sofia min önskelista som jag har på Zalando, och hennes kommentar var: ”Kan du hitta något plagg med en annan färg än svart?”. Problemet är att jag älskar svart och grått och skulle gärna ha det varje dag, året runt. Klädmässigt är det helt klart min favoritfärg. (Men bara så ni vet så har jag faktiskt en röd t-shirt på min önskelista oxå).

Ja, så med andra ord har jag shoppat (och ska shoppa) en hel del de här dagarna. Jag älskar det, men jag gör det inte så ofta faktiskt. Mer stötvis om man kan säga så. Dock får det nog lov att räcka för denna gång. Tror jag…

Ha det gott alla!

Peace and Out!

En lycklig kille på leksaksaffärenimage1_01

image2_01  image3_01  image4_01  image5_01

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.