Shopping och livet


Idag försov jag mig. Skulle vara uppe och spela melodikrysset kl 10, men vaknade 10.20. Nåja, skönt som tusiken att sova ut och melodikrysset går ju i repris på nätet.

Efter morgonens frukost och fix åkte vi till Storheden och handlade till mamma och oss. Vi hann även vara in till Ö&B, Biltema, Jysk och Rusta. Och bolaget… Dessutom en fika på Trend. En bra dag!

Tyvärr var de lyktor jag köpte på Rusta TRASIGA! Fasen i fasen vad irriterande! Så det kommer att bli ett besök på den berömda Storheden även imorgon. Jag köpte även ett par jeans och en tröja. Även tröjan ska återlämnas, men jeansen behåller jag nog.

Ikväll åt vi Enchiladas och så har vi druckit ett jättegott vin som jag kan rekommendera. Selvarossa… Har ni inte smakat, så gör gärna det. Ni kommer inte ångra er!

Idag mötte jag oxå en bekant på affären. Jag kan bara säga en sak. Lev livet medan ni kan. Tyvärr kan det ta slut i alldeles för tidig ålder och då är det för sent. Att en människa ska behöva gå bort innan 45, känns väldigt orättvis. Och när jag stod där med min bekanta och hade MYCKET svårt att börja storgrina inför hennes berättelse, så tänkte jag hela tiden; Ta tillvara på livet. Liv live medan du har chansen. Man vet inte hur långt liv man kommer att få…

NÄ, nu ska jag se ”Så mycket bättre”. Det är Ugglas dag idag. Kul! 🙂

;

Anki’s enchiladas blev det till middag idag. Gott som bara den!

Ett vintips som jag rekommenderar till alla!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.