Semester , del 3

Sist jag lämnade er i semesterberättelsen så var vi på Kluntarna. Efter det åkte vi till Brändöskär. Där hade vi det riktigt bra och vi njöt av omgivningarna och de människor som vi hade runt oss.

På söndagen kom våra båtvänner, Tobbe o Anna-Lena, till Brändöskär och vi grillade och bastade. Och inte att förglömma, solade! Jag brände mig och tillvaron kändes så där underbar som man bara vill.

Någon dag senare tog vi en vända hem och fyllde på alla förråd, innan vi körde till Piteå.

Vi började i Västa Kajen, där vi stod en natt. Underbart ställe med tillgång till både restaurang, kök, camping och en närhet till stan. Sofia och Jossan mötte oss där och vi åt grillad mat. På kvällen hamnade vi på Challange och lite gott att dricka innan vi åter vände hem för att tillaga vitlöksbröd i köket. MUMS!

Dagen efter körde vi genom kanalen i Piteå och småputtrade i sakta mak ut till Svinöra. Och jag säger bara en sak… VILKET ställe. De hade dusch, Wi-Fi, bastu, kiosk, diskställ med rinnande vatten osv osv. (Ni vet, båtlivet är annars väldigt spartanskt). Eftersom vädret dessutom var helt fantastiskt, flera dagar med massa värme och massa sol, så valde vi att stanna hela fyra dagar där på Svinöra.

En dag kom dessutom ett par kompisar till våra båtkompisar också dit. Mycket trevliga människor. Sista kvällen på Svinöra var det BBQ-fest och givetvis var vi där. Det var även Mikael Renberg. Häftigt… 😉

När vi åkte hem till Luleå, så stannade vi på Antnäs-Börtskär och fikade innan vi till sist återvände till hemmahamn för att fylla förråden.

 

Lite bilder:

328Vi solade på klipporna på Brändöskär.

470Vi solade i lä, på Brändöskär.
496Vi åkte kanalen i Piteå.
512Mikael och Tobbe paddlade och liftade in till Piteå, från Svinöra, för att fylla på dryckesförråden.
552Vi hade riktigt trevligt på Svinöra.
555Vi åter supergott på BBQ-festen.
569Mikael Renberg! 🙂
575Tobbe o Anna-Lena dansade till livemusik!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.