Semester, del 2

Här har ni del nummer 2 av min semester:

Måndagen, den första semesterdagen vaknade vi upp i båten och njöt av tillvaron. Sedan följde några dagar där vi handlade och packade och ordnade allt i lugn och ro. På onsdagen var det bra väder och vi åkte ur till Klubbviken med båten. Vi valde dock att ankra ut istället för att gå mot bryggan. Vi åt lunch, vi solade, jag fiskade osv. Vi åkte tillbaka till hamnen i lagom tid för att möta upp Olof som skulle göra något med båtmotorn. Eftersom båten är helt ny och motorn inte använd, så måste en mekaniker kolla upp något och man provkör osv.

På torsdagen innebar det att vi var helt klar för semester och åkte ut på vår första båtresa som skulle vara några dagar. Vi bestämde att åka till Kluntarna. Det var en del båtar där, men vi fick en bra plats på ”rätt” sida av bryggan. Vi stannade på Kluntarna till på lördagen. Dessa dagar bestod mest av långa promenader, bastu, läsande, god mat och umgås med trevliga människor.

Det tar ju ett tag innan man ”bott in sig” i en båt, men det gjorde vi verkligen under dessa dagar. Både jag och Mikael kände oss både nöjda och glada över att vi valt just denna båt som våran.

Vet ni, jag är så trött idag då jag sovit dåligt i natt. Så jag tror det får räcka med detta för denna gång. Nästa gång jag skriver om semestern, så kommer det att handla om Brändöskär, båtvänner och båtresa i Piteå.

Lite bilder:

224Gästbryggan på Kluntarna.

 230På Kluntarna finns labyrinter.

 234Fiskelägret

245Fiskelägret

254Vi hälsade också på Kluntgubben. Ser ni honom?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.