Semester

Nu är det dags. Jag går på 5 veckors semester. Känns fantastiskt roligt faktiskt. Speciellt när vädret är så underbart, när hamnfestivalen är igång och när båten är redo och klar. Me love… ?

Idag åkte Valter och Sofia hem ? Sofia börjar jobba igen efter sin ledighet och Valter ska till sin pappa. Det har varit underbart att ha dem hos mig och jag har verkligen myst med Valter. Go-ungen… Varje morgon har han stigit upp när jag gjort mig klar för att åka till jobbet. Så i morse öppnade han dörren och ropade högt ”Mormor”. Herregud, hjärtat smälter varje gång han säger mormor till mig… ?

Sedan har jag jobbat halva dagen och avslutat det som skulle avslutas. Jag har även svamlat på och pratat med mina härliga kollegor och önskat dem en trevlig sommar. Alla är ju inte lediga, men man kan ju ha en bra sommar även om man jobbar.

Nu är jag hemma och har fixat det sista här, innan Mikael kommer och hämtar mig. Jag har städat, renbäddat och så vidare för att det ska vara fräscht när vi kommer tbx. Sen ska vi och handla och sen till båten för att till sist bege oss till hamnfestivalen. Blir sååå roligt. Jag har inte varit på några år, så jag ser verkligen fram emot detta nu.

Så jag tänkte säga hej svej till er alla. Ha det bra, så hörs vi igen!!!

KRAM ❤️

Valter och mormor har lekt med Snapchat innan han for hem ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.