Saknad?

Har ni saknat mig? Jag har saknat er och bloggen, men jag har inte riktigt haft lust eller tid att blogga.

Som några av er vet, har det hänt saker i mitt liv som gjorde att allt stannade upp. Planer blev inställda och semestern tog en helt annan vändning.

Detta berör fler än mig, och det är bara jag som kan prata om det. Jag har nämnt det till de som frågat och de som jag varit tvungen att berätta för, men annars låter jag det vila. Jag kommer att berätta, när tiden är mogen. Det är ingen person som har dött, men sorgen, besvikelsen och förtvivlan är ändå mycket stor.

Det som slår mig är att saker och ting verkligen kan ändras på ögonblick. På en kort liten sekund, vänds tillvaron upp och ner och allt kan bara försvinna. Man kan planera, förbereda och vara noggrann och försiktig, men ändå slås saker i kras.

Jag såg en film ikväll. Det handlade om en kvinna som hade cancer och visste att hon skulle dö. Hon hade skrivit brev till alla stora kommande händelser i barnens liv, till sin man och till den kvinna mannen skulle komma att älska senare i sitt liv. Hon kunde förbereda sin bortgång på ett sätt som måste ha varit jobbigt för henne, men vilken gåva för hennes barn.

Som jag sa, det är ingen som dött hos mig, men tänk att jobbiga händelser kan ske på så olika sätt. Det kan vara en ögonblickshändelse och det kan vara ett långt förlopp.

Så det jag vill säga idag är det som ni alla redan vet:

Ta tillvara på livet var dag, var sekund.
Lev här och nu och njut av var stund.
Att enbart gå och vänta på bättre tider,
blir som att man enbart livet genomlider. 

Så…. När de negativa tankarna tar över, så är det bara att med större kraft och vilja, leta efter de positiva. Inte lätt, men det går. Tro mig, jag har provat. Gång på gång på gång och jag ger aldrig upp!

Peace and Out! <3

En tanke på “Saknad?

  1. Anneli

    Hej vännen! Vilka fina sanna ord <3 – ska själv försöka bli ännu bättre på att följa dessa 😉 Tusen kramar! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.