Säkerhetskopiera

Idag har jag inget speciellt, eller ospeciellt, att berätta. Finns föresten ordet ”ospeciellt”, eller är det ett sådant svammelord som man hittar på i en brist på andra ord? Inte vet jag, men jag använde det nu i alla fall.

Nåja, men om det då är något som jag vill påminna er om så är det att säkerhetskopiera era saker som ni har på dator, telefon, platta osv… Gärna på flera ställen, som typ i ett moln, i en extern hårddisk eller liknande. Jag har några ställen som jag kopierar mina bilder på, men jag glömmer bort det ibland.

Ikväll när jag slog på datorn så startade den, men det enda jag fick var startknappen nere till vänster, en svart bild och en ruta som sa att det var problem med en registernyckel. Jag andades lugnt och stilla, startade om datorn och då gick det helt plötsligt bra och datorn startade.

Dock slog det mig att jag inte säkerhetskopierat varken bilder eller filmer sedan i maj, så jag gjorde det direkt. Vill ju inte att datorn ska pajja INNAN jag gjort det liksom… Så nu har jag räddat dessa filer, och även sorterat allt i ordning. Känns fin-fint!

Så alla slöa och slarviga människor där ute, ta nu och säkerhetskopiera era viktiga saker! (Det är så tråkigt att förlora gamla minnen, tro mig, jag vet)

Ha det bäst alla!

Peace and out!

I somras på Junkön var det några flickor som gjorde bamsestora såpbubblor, som jag lyckades fånga på bild.Såpbubblor

Såpbubblor-2

Såpbubblor-3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.