Revision, regn, hc

Idag har jag varit och gjort mitt livs första revision. Eller nä, andra egentligen. Eller ja, jag har ju varit med om många, men då har jag alltid suttit på ”andra sidan bordet” och varit den som blev bedömd. Nu satt var det jag som gick igenom saker för att se om en enhet jobbar som de ska. ISO ni vet. Det kräver revisioner. 😉

Jag var med på en revision i måndags oxå som jag hade med en tjej som heter Terese. Men då var vår revisionsledare oxå med så det blev han som tog stora delar. Idag var det bara jag och Terese som gjorde revisionen. Det ställer ju förstås en del krav och det gäller ju att veta hur det faktiskt ska vara. Sen ska man oxå kunna avgöra om något är en avvikelse eller om det är ett förbättringsförslag. Men vi lyckades bra faktiskt. Det är dessutom helt galet skoj alltså! Åh vad jag gillar det. 😀

Efter lunchen så började det regna och jag blev lite orolig. Jag skulle ju cykla till hälsocentralen efter klockan 14 och ville inte cykla i det kraftiga spöregn som föll. Men faktiskt så hann det sluta regna och även börjat torka upp lite innan jag skulle fara. När jag kom ut från hälsocentralen lite senare så hade det tydligen regnat igen, för då var cykeln alldeles blöt. Jag gillar att regnet anpassade sig efter mig. 🙂

Jag var på hälsocentralen och fick sitta där ett tag innan jag fick komma in. När besöket var klart så skulle sköterskan kolla upp lite saker och hon skulle återkomma. Jag gick in på Ica och när jag stod där så ringde plötsligt sköterskan igen. Hon hade redan kollat upp vad som skulle ske och ville informera. Snabbt jobbat. De är bra där på Gammelstads hälsocentral måste jag säga. 🙂

Just nu halvligger jag i soffan och skriver här. Jag har startat tvättmaskinen, dammsugit och lagat mat. Jag anser att jag nu får vila tills Mikael kommer hem. Kanske ska ta och titta på YouTube eller nått. 

Men jag får önska er alla en fin kväll! 🙂

”Roliga” bilder idag. Ett bord från revisionen och ett golv från hälsocentralen… Men jag glömmer ju att fota min vardag ibland och ja… Då kan det bli så här ynkligt! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.