Resa till Malmö

Hejsan. Idag var en annorlunda dag på många sätt. Min pappa sov över, viker innebar att jag försökte vara så tyst som möjligt på morgonen. Jag ville ju inte väcka honom, men jag tror det gick bra. Sen tog jag bilen till jobbet (vilket nästan aldrig händer) och fot dit för ett ”gästspel”. Om jag har möjlighet att åka på jobbet innan övriga tjänsteärenden så gör jag alltid det. Vid 9-tiden åkte jag hem igen för att packa och vänta på taxi.

Idag var nämligen dagen för min och Helenas årliga resa till Mitel Experience Days, vilket i år var i Malmö. Klockan 10 hämtade taxin mig och ca 12 landade vi i Stockholm. Jag och Helena gick och åt lunch på Arlanda medan vi väntade på planet till Malmö. Medan vi satt där fick vi se Kajsa Bergqvist gå förbi, och hon åkte även samma plan som oss till Malmö.

Väl framme i Malmö fick vi världens trevligaste taxichaufför som pratade varmt om Malmö, hur nära det är till Köpenhamn, och det fantastiska köpcenter vi ska bo bredvid. Så när vi sedan checkat in så begav vi oss till köpcentret och ”shoppade loss”. Vi åt även middag på Vapiano, vilket jag alltid velat prova. Och det var lika gott som jag trott.

Efter det gick vi på mingel och träffade Mitel-folket, bland annat fina Renée. Vi hängde oxå en del med de härliga brudarna från Bodens kommun. ? Jag och Helena avslutade kvällen ganska tidigt och efter ett videosamtal med barnbarnet så tänker jag nu ta ett bad och sedan i säng. Imorgon blir en intensiv dag. ☺️

Bjuder på lite bilder från dagen. Vi hörs snart igen!

Kram ❤️

Kajsa Bergqvist på väg in på planet

Köpcentrumet Emporia (utsikt från hotell)

Öresundsbron (utsikt från hotell)

Middag på Vapiano

Mingel med bästa Helena ❤

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.